Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

F-site | 6 March 2021

Scroll to top

Top

No Comments

Apple Watch | Ipad voor je pols?

Apple Watch | Ipad voor je pols?
Ton F. van Dijk

Review Overview

Gadget
10
Gebruiksvriendelijk
8
Noodzakelijk
7.5
8.5

Gadget

OBERHAUSEN – F-site kreeg een week voor de officiële introductie in Nederland de beschikking over een fonkelnieuwe Apple Watch. Daarvoor moesten we dan wel afreizen naar het Duitse Oberhausen. In de lokale Apple store namen we het kostbare kleinood in ontvangst.

Tegen betaling van een slordige 699 euro, dat wel natuurlijk. Vastbesloten om te gaan voor de goedkopere sportwatch van 399 euro, kozen we uiteindelijk toch voor het duurdere exemplaar met extra hard saffier glas en een chromen kast. Of dit een fatale fout was, zal de komende tijd moeten blijken. 

De Apple Watch is wel heel erg leuk. En zorgde vandaag al voor een verloren zondag in bed. Op zoek naar alle features van het nieuwste Apple gadget verloren we letterlijk de tijd uit het oog met dit nieuwe “klokje”. Waar zo’n horloge al niet goed voor is.

Nou ja, voor wie boven de veertig is, blijft het een horloge. Maar Max (16) zag het ding en liet zich ontvallen: “Niks bijzonders. Het is gewoon een kleine tablet”. En dat is het dus ook. Een kwestie van paradigma shift en je kunt na een dag al bijna niet meer zonder.

Een Ipad voor de pols dus. Een genot voor het oog en de tastzin. Hij beweegt, praat en houdt je bij de les. Ideaal voor iedereen die geplaagd wordt door planningsproblematiek, communicatie issues, of die z’n hartslag wil versturen naar een geliefde. Want dat kan dus ook!

Een noodzakelijk gadget voor de echte Applemind…

Submit a Comment