Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

F-site | 26 June 2022

Scroll to top

Top

Comments

 1. Peter Vandermeersch

  Geachte heer
  U schrijft dat ik een logo op mijn pak heb. Dat kopt niet. Ik ben donderdag te gast bij het Mauritshuis. Dat wordt blijkbaar gesponsord door NN. Op de advertentie voor dat event staat het logo van de sponsor. Niet op mijn mooie pak. Het zou fijn zijn als u dat ‘nieuws’ rechtzet. Hartelijks.

  • Ton F. van Dijk

   Bij deze. Het doet overigens niet zoveel af aan de analyse die ik maak. U laat zich afbeelden met een logo van een commercieel bedrijf waar uw redacteuren kritisch over moeten schrijven. De grens tussen redactie en commercie wordt zo wel heel dun. Maar kennelijk denkt u daar anders over.

 2. Harry

  Haha Ton,

  Wat ben jij een sneue gast zeg. Dus een reclame op de foto maakt een redacteur ineens niet meer onafhankelijk. Haha, wat belachelijk ver gezocht. Heb je wel eens foto’s gezien waarop de gefotografeerde, de fotograaf of een andere partij als reclame zijn/haar logo/merknaam op de foto drukt? Zo niet, kom dan eens je linkse kamertje uit, en leef een beetje. Wat heeft het nou te maken met de gefotografeerde wanneer een andere partij dit besluit te doen (uiteraard tot in het normale)? Zelden zoiets lachwekkends en triests gelezen.

 3. Sjun Demartelaere

  Goed opgemerkt Ton. Kennelijk hebben we tegenwoordig weblog, fora, alternatieve en soms buitenlandse media nodig om intellectueel uitgedaagd te worden en te voorkomen dat onze samenleving verwordt tot een speelbal van de hoogst biedende.

Submit a Comment