Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

F-site | 23 May 2022

Scroll to top

Top

No Comments

UPDATE: Schiphol neemt afstand van kado aan Kamerlid

UPDATE: Schiphol neemt afstand van kado aan Kamerlid
Ton F. van Dijk

HAARLEMMERMEER – Luchthaven Schiphol neemt vandaag formeel afstand van het feit dan men in 2013 twee Privium passen ter beschikking stelde aan het VVD Kamerlid Ton Elias. Het kadootje van de luchthaven vertegenwoordigt een waarde van 194 euro in 2013. Elias is voor de VVD woordvoerder over Schiphol en bepleit regelmatig “groei voor Schiphol”.

“We zouden nu nooit meer twee gratis Privium passen aan Elias of welk ander Kamerlid geven”, dat zegt woordvoerder Lukas Burgering van Schiphol vandaag in een reactie aan F-site. Burgering wilde desgevraagd niet vertellen, op wiens naam de tweede pas is afgegeven, die Elias gratis kreeg. “Dat moet Elias zelf maar zeggen”, aldus de Schiphol woordvoerder.

Een Privium pas biedt de bezoeker van Schiphol tal van voordelen. Zo hoef je je paspoort niet te laten zien als je via Schiphol reist. 

Een zogenoemd Privium Basic abonnement inclusief partner kost op dit moment 196 euro, zo valt op de website van de luchthaven te lezen. De pas is 10 jaar geldig en het abonnement loopt automatisch door tenzij je zelf opzegt.

In het geschenkenregister van de Tweede Kamer staat de gift van Schiphol aan Elias alleen in 2013 vermeld.

Wordt vervolgd.

 Foto: Wikipedia.nl

Submit a Comment